Skip to content

INFRATRAINER®

AZ INFRATRAINER HATÉKONY ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁST KÍNÁL A FITNESS PIACON

INFRATRAINER | The Zerofat Technology A 21. század egyik legmodernebb és leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló technológiája. Az INFRATRAINER egy speciális fitneszberendezés, amely a lehető legnagyobb hatékonyság érdekében ötvözi az infrasugárzók és a személyre szabott zsírégetési tartományban végzett kardioedzések előnyeit. Ez az edzésforma bárki által végezhető, nem igényel előedzettséget, rendkívüli módon izületkímélő.

“HA AZ ALAKFORMÁLÁS A CÉL, AKKOR AZ INFRATRAINER A LEGHATÉKONYABB (LEGOKOSABB) MEGOLDÁS!”

AZ INFRATRAINER JÓTÉKONY HATÁSAI

“SEJTSZINTŰ EGÉSZSÉG”

Az infrafény és a pulzáló mágnesterápia javítja a sejtek oxigénellátását, fokozza az anyagcserét, segíti az izmok regenerálódását és erősíti az immunrendszert. INTENZÍV MÉREGTELENÍTÉS Az izzadás a test méregtelenítésének biztonságos és legtermészetesebb módja. Az INFRATRAINER-rel történő edzés az alacsony intenzitású izommunka mellett a lehető legmagasabb izzadást eredményezi. FOKOZOTT KOLLAGÉN TERMELÉS A kollagén fontos szerepet játszik a sejtek közötti tér kitöltésében, a csontok rugalmasságában és a porcszövet szerkezetében. Az INFRATRAINER serkenti a kollagén termelését, formálja a testet, simítja a ráncokat és megújítja a bőrt.

MŰKÖDÉSI ELV

Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és a kezelést kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.

TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ:

  • EGÉSZSÉG
  • SZÉPSÉG
  • ÖNBIZALOM
  • VITALITÁS
  • ANTI-AGING

MÁGNESTERÁPIA

A mágnesterápiás eszközt a bicikliülésbe építették be, ezzel tovább erősítve a testben zajló méregtelenítő folyamatokat és ráadásul még vitalizál is. Sőt gerinc –és porckorongsérvesek is előszeretettel használhatják, mert a mágnesterápia enyhíti a fájdalmukat. (Gyulladásos állapotban viszont nem használható!) A 8 db Philips Vitae infrasugárzóval ellátott gépen 10 nehézségi fokozat állítható be, így az 50 perces edzés alatt akár 600-800 kcal is felhasználódik. Ez megegyezik egy félmaraton lefutásával. Az edzőgépben szabályozható a hőfok és az is, hogy a test mekkora részét érje az akár 55-60 °C-os hőmérséklet. Az edzésidő alatt beépített DVD- lejátszóval -filmnézés, zenehallgatás- segítjük a kikapcsolódás lehetőségét is.

AMIT BIZTOSÍTUNK VENDÉGEINK RÉSZÉRE INFRATRAINER EDZÉS KÖZBEN

  • 1 db fólia nadrág
  •  zsírégető krém: 5 féle krém közül lehet választani.
  • 1 db nagy törölköző (infratrainer ülés letakarásához)
  • 1 db kicsi törölköző
  • Papucs a tekeréshez 

Érdemes 5-10 perccel előbb érkezni, hogy kényelmesen áttudjon öltözni és a fontosabb dolgokat át tudjuk beszélni. Edzés előtt 1 órával mindenképpen javasolt némi étel fogyasztása, nem ajánlott üres gyomorral érkezni.

"EDZÉS SORÁN A SÚLYVESZTESÉG 80%-A VÍZ, MÍG A TOVÁBBI 20% ÖSSZETÉTELE: ZSÍR, KOLESZTERIN, ZSÍRBAN OLDÓDÓ NEHÉZFÉMEK, ÉS BIZONYOS MÉRGEZŐ ANYAGOK."

A FÓLIA NADRÁG ELŐNYEI

Elsődleges szempont a higiénia. Rengeteg izzadsággal jár az edzés. Miután felfogja a fólia a vizet, így azonnal látható az edzés hatékonysága. A fólia olyan, mint a tekercselés. Megtartja a hőt, így ezáltal extra kalóriákat éget a szervezet.

ÜGYELJEN A FOKOZOTT VÍZFOGYASZTÁSRA!

Felhívjuk figyelmét, hogy az edzés alatt fontos a fokozott vízfogyasztás, mivel a nyirokkeringésből a méreganyagok kiürítését segítenünk kell. Az infratrainer használata, illetve a cardio-edzés során felmerülő kérdéseikkel, észrevételeikkel forduljanak bizalommal stúdiónk munkatársai felé. Készségesen állunk rendelkezésükre! Hatékony edzést, tökéletes közérzetet és kellemes időtöltést kívánunk!

Várunk szeretettel privát stúdiónkban!